5 måder at drastisk forbedre dit CV i 10 minutter eller mindre

Følg disse hurtige og nemme tips til at bygge selv en bedre CV på under 10 minutter flad.
* Brug stærke, action orienterede sprog, der beskriver særlige færdigheder eller resultater.
Gå gennem dit CV fra top til bund og fjerne svage sprog. Ikke skrive “Var ansvarlig for stor grafisk designafdeling, der steg selskab indtægter” når du kan sige “lykkedes 12 grafikere i store kreative projekter, der øgede indtægter af over 3 millioner sidste år.”
Når det er muligt, fjerne alle former af verbet “at være” (er, er, var, er og så videre), som vist i det forrige eksempel. I stedet erstatte dem med stærke action ord, der tegner et overbevisende billede.
* Tilføje punkttegn.
Kugler er en fantastisk måde at omdanne lister det ville ellers gøre kedelig læse i stk. form, eller som vil have gavn af en renere layout. De gør jobbet af læsning dit CV mere behagelig for læseren. En perfekt kandidat til kugler er en liste af resultater relateret til et enkelt job. For eksempel, efterfulgt “Postmester, 1998-2003” af 3 eller 4 store resultater i bullet form.
* Skrive en specifik, kortfattet jobbeskrivelse.
Hvis det job, du virkelig vil er “Direktør for menneskelige ressourcer på en Fortune 1000-virksomhed”, sige så. Ikke skrive “Middle lederstilling på en store eller mellemstore virksomhed” eller noget lige så vag. Der dækker en masse område. Du skal hjælpe virksomheden med den nøjagtige job du søger finder du. Sætte dig selv i den leje manager sko. Vil du kalde en kandidat til et interview i håb om at hun er et godt match, eller vil du kalde den person, hvis jobbeskrivelse angiver specifikt, hun ønsker jobbet?
* Ikke omfatte hver enkelt stilling, du nogensinde har holdt.
Dit CV er et dokument, der er designet til jord du et interview, efterfulgt af et jobtilbud. Der vil være tidspunkter hvor udelade stand – især hvis det har nogen relevans for den stilling du søger, kan være i din bedste interesse. Det er let at gøre, hvor udelade kortsigtede holdninger eller særlige projekter gennemført som del af en igangværende job opgave ikke vil skabe en indlysende “hul” i din baggrund, som du bliver nødt til at forklare.
(Der er måder at undgå at gøre en arbejdsgiver mistænkelige af CV ru pletter, som mangler erfaring eller oplevelse, der mangler relevans for den stilling du søger. En professionel genoptage forfatter kan tilbyde specifik rådgivning om måder at gøre det, i betragtning af din unikke baggrund.)
* Stavekontrol.
Når du er færdig med at forbedre dit CV, køre en endelige stavekontrol. Dit tekstbehandlingsprogram stavekontrol vil ikke sandsynligvis indeholde alle de forkortelser og specialiserede industrien jargon, at dit CV sandsynligvis indeholder. I så fald tage sig tid til at manuelt kontrollere hvert markeret element for at sikre dit CV stavemåde fejl-fri.
Følg disse fem nemme tips til en bedre CV, hurtigt!
Tekstforfatter og konsulent Vincent Czaplyski er grundlægger af www.impressive-resumes.com, din online kilde til professionelt skriftlig “industriel styrke” CV’er og følgebreve garanteret at jord du et interview.
Copyright 2005 af Vincent Czaplyski, alle rettigheder forbeholdes.
Du kan genudgive denne artikel i sin helhed, så længe du medtage filen komplet underskrift ovenfor uden ændringer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *