Palle dækker

Paller er platforme, der anvendes til transport eller opbevaring ting. De bruges især i brancher som fabrikker, pakhuse, retail, opbevaring af fødevarer, korn, kemikalier, lægemidler, osv. Paller er ofte placeret i ru industrielle betingelser med høj luftfugtighed, forurening og støv. Det er således meget vigtigt at bruge covers til at beskytte pallerne.

Palle dækker ikke kun beskytte pallerne fra støv, men også giver isolering mod overdreven fugt, hvilket vil mindske risikoen for rust, ridser og korrosion. De også beskytte træpaller fra insekter og holde indholdet af pallerne sikkert. De holder også af paller, adskilt fra hinanden. Palle covers er en meget omkostningseffektiv alternativ til papkasser.

Der findes forskellige typer af Palle dækker: klar, flad polyethylen, heavy duty/lys pligt, vandtæt, engangs/genbruges, osv. Palle covere findes også i forskellige størrelser. De kan også bestilles som pr krav. Palle dækker er normalt ordnet i bulk. Størrelser spænder fra 72″ til 102″ i længden for kort samt høj paller. Der er også perforeret dækker til rådighed i form af en rulle. Nogle dækker har plisseret sider for fleksibilitet i ekspansion. Nogle leverandører tilbyder genanvendelige Palle dækker som er lavet af holdbart lærred, egnet til alle vejrforhold. Disse dækker er også modstandsdygtige over for meldug og skimmel. Andre attraktioner omfatter Velcro åbninger for let tilgængelighed, trække ledninger i bunden til isolering, dobbelt-tykke lærred overflade, osv.

Palle dække priserne spænder fra $120 til 90-mængde rulle til $260 til 100-mængde rulle, afhængig af størrelsen og kvaliteten af dækslet. Palle dækker er også brugerdefinerede konstrueret ud fra individuelle behov. De fås i forskellige farver og med personlig logoer eller mærker på dækning for en tilpassede udseende.

Palle covers kan bestilles online på eksklusive fabrikant websteder. Internettet er en god kilde for at sammenligne priser og muligheder for forskellige produkter. Der er mange websteder, der indeholder oplysninger om Palle dækker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *