Spark i Pants jobsøgning

Mener det: tre hindringer vil holde dig tilbage fra din ideelle job–dit CV, du og din jobsøgning metoder. Der er ingen skjulte formel; der er ingen bestikkelse behov; der er ingen stående foran beskæftigelse — end du!
Du har formentlig hørt alle undskyldningerne, eller brugt dem selv. Arbejdsmarkedet er dårligt; tekniske arbejdspladser vil udlandet; tusindvis af produktions medarbejdere var nødt til at gå et sted… naturligvis er disse undskyldninger kun toppen af isbjerget.
Kig på arbejdsmarkedet som udfordrende. Hvem elsker ikke en god udfordring? Den aktuelle tilstand af markedet betyder, at du skal jobsøgning smartere. Har du noget imod læring? Vi er altid at overvinde hindringer i vores personlige og professionelle liv, så hvorfor skulle i dag være nogen forskellige.
Du tænker sikkert også, “nå der er ingen job, så hvorfor gider.” Skidt! Servicesektoren (især små virksomheder) er kørsel beskæftigelse industri med posten job stigninger i de sidste flere måneder. Måske mente du at tænke, “Der er ingen job i min felt.” Helt ærligt, genoverveje denne undskyldning. Der er job; du har ikke fundet dem, men dine konkurrenter har sikkert. Arbejdspladser er ikke spewing ud af krakker-jack kasser eller at blive annonceret af ledere holder tegn på et gadehjørne. De job, der er værd at have kræver indsats.
Hvad er der galt med mit CV?
Der kan være noget galt med dit CV, men hvordan kan du vide? Der har været din CV ekspert: du, familiemedlemmer eller venner? Alle har en særlig ekspertise, så vær ikke bange for at hverve hjælp fra en professionel. Den karriere industri er nu repræsenteret af karriere trænere, interview undervisere og CV forfattere. Ligesom du er en ekspert på dit område, du bør anerkende, at der er nogen til at hjælpe med uanset karriere hindring dig ansigt — om det er dit CV, følgebrevet eller nogle andre dateret jobsøgning teknik du udnytte.
Hvad er der galt med min job-søgning teknikker?
Der kan være noget galt med din job-søgning teknikker, men hvordan kan du vide? Oplever du en smule af déjavu? Hvis dit CV og job-søgning teknikker optankning, du har brug at omgruppere og prøve nye strategier. Jobsøgning er ikke en videnskab, dermed grunden til der er utallige bøger og artikler skrevet om emnet. De strategier, der anvendes af en Softwareingeniør fungerer muligvis ikke, eller kan arbejde hurtigere, for en anden. Du bør forstå, at der er variabler til hver jobsøgende som destinationsplaceringen, længden af erfaring, manglende eller for meget uddannelse og så videre. Du skal udarbejde job-søgning teknikker, der virker for dig.
Hvad er der galt med min følgebrev?
Der er så mange uprofessionel, ufokuserede og dåse følgebreve flyder rundt jobsøgning befolkningen, at det er ingen overraskelse, at de er næppe læse. Hvem ønsker at bruge værdifuld tid på at læse et følgebrev, der lyder som om det var skrevet for selskabet næste dør? Hvor mange gange har du indsat personens navn inden for dit indhold et sted eller skriftlig firmaspecifikke sætninger, der fokuserer på de problemer virksomheden stod over for, at de agter at løse, en ny kontrakt, der var landet, eller måske en nylige fusion? Skriv dine følgebreve, ved hjælp af et talesprog, der lyder som det er skrevet til én modtager.
Hvad med min interviewe færdigheder?
Har du nogensinde hørt, “Hvis jeg kan kun komme til samtalen?” Virkelig! Tænk på din jobsøgning som en kæde af begivenheder. Følgebrevet repræsenterer CV. CV repræsenterer dig. Interviewet er en opfølgning på CV gør sit arbejde. For at få et interview, skal CV og følgebrev først tjene formålet hver var designet til at gøre. Gode eller dårlige, et CV i sidste ende vil henlede opmærksomhed, men hvad nu hvis du er fanget med middelmådige interviewe færdigheder, at smide dit CV og følgebrev indsats ud af vinduet? Hele processen er en kæde, der ikke kan brydes. Enhver pause kan forårsage mindre end gunstige resultater. Jeg udfordrer dig til at sidde lige nu og lave en liste over 10 interviewe spørgsmål. For at gøre tingene interessante, udtænke grundig og resultater-fokuserede svar på alle disse spørgsmål inden for de næste 20-30 minutter. Kan ikke gøre det? Hvis du ikke kan på din egen tid, så kommer du ikke til at kunne, når under pres og under behandling.
Undskyldninger er en skilling et dusin — og hvis du ser for dem i løbet af fiasko, du vil løbende blive sat i stand til at mislykkes. De er svarer til den lille stemme, der sætter tvivl og “hvad hvis’er” i dit hoved. De er ikke produktiv, de er ikke værdifulde, og de er bestemt ikke positiv. Næste gang du bliver spurgt, “Hvad der holder dig tilbage?” Du kan besvare, “Absolut intet!” Gå få ’em!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *